HTML

Poultry in Your Eye

Csirkék. Szépek, viccesek, komolyak. Minden madár csirke. A lényeg: imádom őket. ------------------------------------------------------------- Chickens. Beautiful, funny, serious. All birds are chickens. The main idea: I love them. I'd love to have your input! *************************** AMIRE NEM VAGYOK KIVÁNCSI: csirkéket evő, gyilkolászó, rabságban tartó, vagy egyéb szörnyű, csirkéket megalázó képeket, megjegyzéseket. Ha nem szereted a csirkéket, vagy inkább ennivalóként gondolsz rájuk, ez nem a te helyed, menj el. ------------------------------------------- WHAT I DON'T WANT: pix of chickens being eaten, killed, enslaved, or any other, terrible images or comments of humiliated chickens. If you don't like chickens or think of them rather as food, this isn't where you belong. Go away.

Friss topikok

  • Trackstar: Ő egy emu egyébként :) (2014.11.25. 21:43) ostrich photobomb!
  • ninichicken: arra gondoltam, hogy kiosztom őket itt, hogy mindenki fessen, írjon, alkosson rá valamit, ami jól ... (2011.12.13. 22:34) Poultry in your Ei (Day 3.)

Linkblog

Biztonsági ö(ly)v. Part 2.

2011.08.06. 11:10 ninichicken

Utazol gyanútlanul az akárhányas buszon reggel. Egyszercsak, ott van egy sólyom. vagy héjja, vagy sas, vagy ölyv vagy mi. például nem is tudom ez milyen madár. viszont kétségtelenül mókás így szemből. Profilból félelmetesek (habár pókerarcukkal mégis vidámságot váltanak ki…

Szólj hozzá!

my sentiments exactly

2011.08.05. 11:11 ninichicken

már nem tudom honnan nyúltam le ezt a képet (FB?), de nagyon szeretem. minden benne van: szép lány, fasza kapucni, víz és humor. de mégis, mit gondoltak ezalatt, hogy don't eat the birds? hmmm. (ja, de most látom, hogy módosítva lett a tábla!!! aha! ma lassú vagyok kissé)

Szólj hozzá!

A nap szépe 6. (veréb)

2011.08.02. 21:20 ninichicken

 

Szólj hozzá!

köh

2011.08.01. 11:50 ninichicken

már megint az éjszakában bóklásztam. ez azzal jár, hogy másnap egyfolytában köhögnöm kell, mert kikészülök pár óra után is a dohányfüsttől. az összes tegnapi ruhám az ablakokban szellőznek. persze, nem minden csirke ilyen érzékeny a füstre. ez a kép is mutatja, hogy néha…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása